Contentstrategie

Doelgerichte en goed vindbare communicatie

Meer conversie met contentstrategie

Het zweet breekt je uit… je krijgt geen woord op papier. Content creëren zonder strategie is een zinloze missie. Daarom maak ik altijd een contentstrategie voordat ik content ga maken.  Via deze strategie bereiken we stap voor stap de gewenste conversie: bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, meer omzet of meer traffic op de website…

Wat bereik je met een contentstrategie?

  • Je ontdekt welk (type) content je volgers interessant vinden
  • Je weet op welke online kanalen je volgers actief zijn
  • Je kunt jouw boodschap veel krachtiger formuleren
  • Je creëert meer conversie van je volgers

Ik heb jouw hulp nodig

Bij het bepalen van de contentstrategie heb ik jouw hulp als ondernemer nodig! Immers, ik moet weten wat de doelstellingen zijn van het bedrijf en welke oplossingen jij biedt voor de behoeften van jouw klanten. Daar stem ik de communicatie op af. Ik merk altijd tijdens gesprekken met klanten dat hun organisatie begint te leven als we de contentstrategie uitstippelen.

Stap voor stap naar meer conversie

Inzicht in de communicatiebehoefte van je online volgers betekent dat je welke content zij boeiend vinden. Je toont interesse in hun behoeften. Daardoor begint jouw product/dienst te leven bij jouw online doelgroep. Dat uit zich op termijn in een hogere conversie: meer meer traffic naar je website en zelfs meer online aanvragen, etcetera.

 

Stappenplan

 

Rijnbach Textvisual doet voor jou het doelgroeponderzoek en stelt de juiste vragen voor de contentstrategie. Ik maak voor jou een keurige rapportage. Zo kom jij als ondernemer beslagen ten ijs. Begin nu!

Zet de eerste stap: laat Rijnbach Textvisual een contentstrategie bepalen

 

Share This