Mijn toegevoegde waarde

Allround, flexibel en conversiegericht

Samen creƫren we toegevoegde waarde

Ik houd ervan om voor en met mensen te werken. Ik zit dus zeker niet alleen achter mijn toetsenbord, maar zal regelmatig onder vier ogen met je meedenken, overleggen en knopen doorhakken omtrent online content.

Persoonlijke service

In een uitgebreid intake-gesprek neem ik van a tot z jouw bedrijf en het communicatiegedrag van je doelgroepen door. Om een doelgerichte tekst te maken, ondersteund door indrukwekkend beeldmateriaal. Ik neem de voorlopige resultaten met je door, zodat jij altijd jouw feedback kan leveren. Mijn voordeel als zelfstandig freelancer is dat ik zoveel mogelijk kan inspelen op jouw individuele commmunicatiebehoeften.

Flexibel inzetbare online tekstschrijver

Als freelancer ben ik een allround tekstschrijver en copywriter. Je kunt bij mij terecht voor een uiteenlopend scala van online en offline content: blogs, web- en social mediacontent en whitepapers, maar ook persberichten, artikelen en advertorials voor vakbladen en relatiemagazines. In mijn portfolio zie je die diverse praktijkervaring terugkomen. One-stop shopping dus wat online en offline copywriting betreft!

Gunstige prijs/kwaliteitsverhouding

Ik werk samen met deskundige freelancers en bureaus die mij aanvullen als copywriter/tekstschrijver, zoals grafisch vormgevers, en web(shop)designers. Daardoor kan ik een totaalproduct bieden tegen een voordelig tarief. Freelancers zijn niet gebonden aan overheadkosten en dure kantoren. Je betaalt alleen de prijs voor een kwalitatief hoogstaand product.

Content op maat

Ik ben niet gebonden aan een concept of een totaalproduct. Als jij alleen een webtekst wil voor een bepaalde landingspage, geen punt! Dat maak ik voor je. Ik kan zo modulair werken als jij verlangt. Ook het redigeren van een bestaande webtekst of bijvoorbeeld een wervende infotekst op je LinkedIn profiel is aan mij besteed.

Hoog tijd om kennis te maken. Ik nodig je uit voor een goed gesprek.

Share This