Je wilt een bepaald rendement uit online acquisitie

Safetyproof

Gebouwveiligheid van a tot z geregeld

Het gebouw optimaal beveiligd tegen inbraak en brand en het pand veilig verlaten in noodsituaties. Dat is voor elke werkgever een geruststellend idee. Dit soort beveiliging regelt Safetyproof van a tot z; het bureau uit Oldenzaal adviseert, ontwerpt, installeert en inspecteert en onderhoudt installaties. “Alles in één hand, dat vindt de klant prettig”, zeggen directeur Raymond Neuber en salesmanager Remco Beverdam.

Breed aanbod

Safetyproof kiest bewust voor een breed aanbod van beveiligingsproducten en diensten. Het bedrijf, dat 16 man personeel telt, biedt voor allerlei noodsituatie een oplossing: inbraak- en brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, CO-LPG detectiesystemen, maar ook voor advies en installatie van cameraobservatie- en toegangscontrolesystemen kunnen beheerders van utiliteitsgebouwen bij Safetyproof terecht. Het bureau bewandelt -indien gewenst- het gehele traject van advies tot program van eisen, ontwerp van de oplossing, installatie en onderhoud/inspectie.

 Waarom zo’n breed aanbod? Dat heeft deels te maken met de achtergrond van Raymond Neuber. Hij zit al 22 jaar in het vakgebied van gebouwbeveiliging. “Ik ben begonnen als beveiligingsmonteur en me opgewerkt als verkoper. Later heb ik samen met mijn toenmalige compagnon van Lammerink Installatiegroep een beveiligingspoot opgezet.” Op allerlei terreinen -van advisering tot en met installatie- weet Neuber dus van wanten. In 2013 begon hij voor zichzelf met Safetyproof. Hij bruist van ideeën om de dienstverlening in de toekomst verder uit te breiden.

Integraal beveiligingsconcept

Volgens Neuber hebben zijn (potentiële) klanten behoefte aan een integraal beveiligingsconcept waarbij Safetyproof op turnkey basis de opdrachtgever ontzorgt. “Sinds het nieuwe Bouwbesluit in 2015 is de gebouweigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid in en rondom het gebouw”, legt Neuber uit. “Het bedrijf heeft er belang bij dat ze goed verzekerd is tegen de gevolgen van noodsituaties. De verantwoordelijkheid voor ontwerp, installatie en beheer en onderhoud leggen bedrijven graag bij ons neer. Dat geldt niet alleen voor bedrijfseigenaren, maar ook aannemers en installateurs van nieuwbouw -en renovatieprojecten ontzorgen we totaal wat betreft de gebouwveiligheid. Aannemers willen het liefst alleen de regie voeren op de bouw. Daarnaast zijn er voldoende installateurs die alleen de elektrische en werktuigbouwkundige installaties verzorgen en de beveiligingsinstallaties door ons laten uitvoeren”.

Grote klanten

Vanwege haar brede expertise en bewezen kwaliteit op het gebied van gebouwveiligheid wordt Safetyproof ingeschakeld door grote bedrijven, zoals Universiteit Twente, VUmc Amsterdam, Albert Heijn, Plus Supermarkten, TNT, Q-Park parkeergarages en Tony Chocoloney. Zo is het bedrijf uit Oldenzaal verantwoordelijk voor de veiligheid van alle Etos en Gall& Gall vestigingen in het noorden des lands. Maar ook regionaal weten bedrijven en instellingen Safetyproof steeds beter te vinden (zie kader). De beveiligingsspecialist bedient diverse utiliteitsgebouwen: ziekenhuizen, scholen, kinderopvangorganisaties, retailers, kantoren, et cetera.

“Vanwege die diversiteit stellen we hoge eisen aan de vaardigheden en kennis van ons personeel. We hebben een geweldig mooi en kwalitatief hoogstaand team, dat voor elkaar door het vuur gaat”, legt Neuber trots uit. Personeel krijgt bij ons een interne opleiding en volgt trainingen en cursussen om de kennis up-to-date te houden. De veranderingen in de wet -en regelgeving en allerlei installatietechnieken volgen elkaar snel op. En niet onbelangrijk… naast hard werken, is er ook veel tijd voor ontspanning en gezelligheid”.

Nieuwe salesmanager Oost Nederland

Safetyproof merkt dat de bouw- en renovatieprojecten in Oost Nederland flink aantrekken en heeft daarom een nieuwe salesmanager aangenomen voor deze regio. Remco Beverdam moet aannemers, installateurs en bedrijfseigenaren overtuigen van de kracht van de beveiligingsconcepten en de werkwijze van Safetyproof. “Potentiële klanten die ik bezoek zijn onder de indruk van ons brede dienstenpakket. De totale ontzorging valt goed in de smaak. Daardoor kunnen we heel snel schakelen, bijvoorbeeld als er iets verandert in het program van eisen”, zegt Beverdam die al bijna 20 jaar werkzaam is in de branche en dus een groot netwerk heeft opgebouwd in Oost Nederland.

Gecertificeerde dienstverlening

Safetyproof is ISO-9001-2015 en VCA gecertificeerd en wordt derhalve elk jaar een week lang ge-audit door de KIWA/NCP. Naast een controle op de kwaliteitshandboeken en de dagelijkse bedrijfsvoering, voeren de monteurs van Safetyproof onder toeziend oog van de diverse inspecteurs een praktijktoets uit.  De beoordeling van het onderhouden en/of uitgevoerde werk maakt duidelijk of de beveiligingsinstallaties voldoen aan de huidige wet- en regelgeving en hoe de monteur het werk heeft uitgevoerd.

T: 0623877200 | Sterkerstraat 31 | 7481 JV Haaksbergen|
E: info@rijnbachtextvisual.nl | I: www.rijnbachtextvisual.nl

13 + 4 =

Naar PDF-versie van dit artikel

Project beschrijving

Project:  Advertorial over SafetyProof

Opdrachtgever: Personal Publish

Vakblad: Kijk op Oost Nederland

Meerwaarde: Meerwaarde van dienstverlening Safety Proof accentueren als leadgenerator

Share This