Bedrijfsvideo's en videotestimonials

GENEREREN VEEL LEADS

Bedrijfsfilm als leadgenerator

Wist je dat een online bedrijfsvideo 3x meer leads genereert dan een standaard online tekst op social media? Voor een indrukwekkende presentatie van een product of project is video de meest geschikte content. De kijker ziet gelijk wat het voorstelt en met behulp van ondersteunende korte teksten krijgt hij een compleet beeld.

De waarde van een video testimonial

Je wilt graag jouw klanten aan het woord laten over een succesvol project dat je samen met hen hebt uitgevoerd. Natuurlijk kun je dat doen via een artikel, maar een online videotestimonial maakt absoluut de meeste indruk. De kijker ziet een blije geïnterviewde klant, ondersteund door beelden van het geslaagde project. Een oprechte, overtuigende testimonial genereert heel veel leads.

 

Rijnbach Textvisual levert scenario’s en storyboards

Rijnbach Textvisual denkt in de conceptfase al met je mee bij de productie van een bedrijfs- of productvideo. Ik bedenk een storyboard en stel een scenario en draaiboek voor je op. Zodat je in no-time met de opnames kunt beginnen. Uiteraard kan ik voor jou registreren hoe vaak de video wordt gestreamd.

Ik heb contacten met Eisma Content Marketing die over de faciliteiten en deskundigheid beschikt om een goede bedrijfsvideo te maken.

Scenario laten schrijven voor video?

Share This