Deze klanten kozen voor content van Rijnbach Textvisual

BEDRIJVEN, UITGEVERIJEN en ORGANISATIES

Vakbladen en magazines

Voor vakbladen en magazines schrijf ik achtergrondverhalen en reportages voor bepaalde doelgroepen, gebaseerd op eigen onderzoek en geraadpleegde bronnen.

Bedrijven en organisaties

Voor bedrijven en uitgeverijen maak ik print teksten (persberichten en artikelen in vakbladen en bedrijfsmagazines) en online content. Dat laatste heeft zich tot dusver beperkt tot webteksten, testimonials en projectbeschrijvingen, maar ik ben ook van plan om whitepapers te maken. De klant krijgt een product-op-maat. Dat wil zeggen dat ik je volledig kan ontzorgen: -van idee en strategie tot een concrete tekst – of dat je een deel van mijn diensten afneemt, bijvoorbeeld: jij levert mij een concept-tekst en ik redigeer het stuk tot een definitieve presentatie.

Overzicht van mijn klanten:

Uitgeverijen

Bedrijven

Non-profit instellingen

Kom je ook eens een kop koffie drinken? Dan bespreken we welke content bij jou past

Share This