Mijn ontwikkeling als tekstschrijver

ONLINE en OFFLINE

Waarom ben ik tekstschrijver geworden?

Al in mijn puberteit wist ik dat ik journalist annex tekstschrijver wilde worden. Ik ben van nature nieuwsgierig hoe bepaalde zaken tot stand komen en zich ontwikkelen. Het liefst beschrijf ik dit soort gebeurtenissen. In 1992 begonnen als nieuwsjournalist, maar mijn passie dreef me naar het maken van achtergrondverhalen en reportages. Als tekstschrijver van B2B vakbladen voel ik me helemaal op mijn plek. Echter Rijnbach Textvisual staat niet stil…

Mijn ontwikkeling tot online tekstschrijver

Rijnbach Textvisual is met de ontwikkeling van online media meegegaan. Daarom heb ik een cursus webschrijven gevolgd en heb mezelf bekwaamd in het SEO tekstschrijven (teksten geoptimaliseerd voor de zoekmachine). Het boeiendste vind ik de omgang met ondernemers en het beschrijven van hun zakelijke passie. Gezamenlijk met de klant wil ik komen tot een optimale conversie van zijn website.

Mijn meerwaarde als online en offline tekstschrijver

Ik beheers zowel het offline als online tekstschrijven. Dat beschouwt mijn B2B klant als een meerwaarde. Wat dat betreft ben ik flexibel inzetbaar. Je kunt mij inschakelen voor het schrijven van een advertorial of artikel in een vakblad of het maken van een persbericht. Maar het is ook mogelijk om mij te in te zetten voor de productie van webteksten of whitepapers. Als je dat wenselijk vindt help ik je ook met een online contentstrategie.

Hoog tijd om kennis te maken. Ik nodig je uit voor een goed gesprek.

Share This