Informerende en wervende teksten

Persberichten, advertorials en artikelen

Persberichten maken

Je hebt een innovatief product of biedt een nieuwe service aan. Interessant leesvoer voor je (potentiële) klanten! Maar hoe krijg je die informatie in een relevant vakblad of magazine? Schrijf een actueel en kernachtig persbericht en de kans is groot dat je bericht wordt gepubliceerd. Of nog beter: de redacteur interviewt je naar aanleiding van het persbericht voor een artikel!

Rijnbach Textvisual maakt relevante persberichten

Ik schrijf voor jouw bedrijf/organisatie to-the-point persberichten die relevant zijn voor jouw doelgroepen. Als journalist heb ik vele persberichten ontvangen en bewerkt, dus ik weet precies waar ik de juiste snaar raak. Als extra service bezorg ik je een short-list van relevante uitgeverijen, zodat het persbericht bij de juiste doelgroep terechtkomt. Zo heb ik een directe ingang naar het business-magazine Kijk Op Oost Nederland, dus kom maar op met die persberichten!

Artikelen schrijven

Je lanceert een nieuw, interessant product of dienst of bent met een spraakmakend project bezig. Dàt wil je delen met de buitenwereld! Natuurlijk kun je een social mediabericht de wereld inslingeren, maar publicatie in een vakblad werpt meer vruchten af. Het artikel wordt namelijk gelezen door een selecte doelgroep die voor jouw bedrijf relevant is. Een vakblad benadrukt de deskundigheid en autoriteit op jouw vakgebied!

Vakblad benadrukt jouw deskundigheid

Rijnbach Textvisual schrijft in opdracht van uitgeverijen reportages en achtergrondverhalen voor vakbladen en relatiemagazines. Mijn specialiteiten zijn bouw, logistiek en de vastgoedmarkt. Heb je tips voor een interessant verhaal op dit vakgebied, schroom niet om dat aan mij te melden.

Advertorials

Je wilt nieuwe leads scoren, maar niet onder het mom van een platgeslagen advertentie. Dan is een advertorial een prima tussenvorm. Via een mix van wervende en informatieve content creëer je nieuwe leads.

Commercieel en informatief

Wil je een product, dienst of bedrijf op een commerciële maar ook informatieve manier belichten en ben je bereid voor deze content te betalen? Meld het mij en ik zoek hiervoor de geschikte uitgeverij. Daarnaast produceer ik advertorials die de USP’s van jouw product of bedrijf goed uit de verf laten komen.

Geïnteresseerd om een persbericht, advertorial of artikel te laten maken?

Share This