Zet je klanten in het zonnetje

In een relatiemagazine

Relatiemagazine maakt indruk

Je wilt af en toe de prachtige samenwerking met je klanten onder de aandacht brengen bij jouw relaties. Een social mediabericht verliest al snel attentiewaarde. Een gedrukt of online relatiemagazine daarentegen maakt veel meer indruk. Je bundelt de mooiste klantcases en presenteert deze aan een specifiek aantal relaties en klanten. Daarmee zet je je eigen organisatie en je klanten in het zonnetje!

De waarden van testimonials

Testimonials zijn getuigenissen van klanten met wie jouw bedrijf heeft samengewerkt. Denk daarbij vooral aan projecten, productinnovaties of het zetten van de trend op jouw vakgebied. Je laat een klant vertellen waarom de samenwerking zo succesvol is verlopen. Dat straalt positief af op jouw bedrijf, maar creƫert ook een positief imago voor de klant.

USP’s van jouw klanten

Rijnbach Textvisual weet de sterke punten van jouw klanten te benadrukken in samenhang met jouw bedrijf. Ik maak vooral copij voor relatiemagazines in de industriƫle sector, omdat daar mijn specialisatie ligt. Door mijn verleden in de nieuwsjournalistiek, kan ook in andere branches goed uit de voeten.

 

Project- en klantverhalen laten schrijven voor een relatiemagazine?

Share This