Je kijkt in de spiegel en gruwelt van je huid: die vervelende acné of littekens geven je gezicht een ongezonde, onfrisse uitstraling. Je hebt al tal van crèmes en foundations geprobeerd, maar het helpt niet (op langere termijn). Help, wat nu? Geen nood: Sense of Beauty Enschede biedt een gezichtsbehandeling die je huidprobleem of huidveroudering tot in de wortels aanpakt. Via een mechanische peeling, genaamd microdermabrasie, maak je je huid weer stralend en gezond.
Via geavanceerde apparatuur worden dode huidcellen onder vacuüm behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. Doordat de dode huidcellen worden verwijderd kan de huid weer nieuwe gezonde cellen aanmaken en wordt de doorbloeding verbeterd.

Je wilt een bepaald rendement uit online acquisitie

Professionele nazorgproducten

Na één behandeling is je huid kwetsbaar. Om dit probleem te ondervangen geef ik je twee professionele, speciale nazorgproducten mee die de huid herstelt en beschermt. Ik zal je in mijn praktijk stap voor stap uitleggen wat je moet doen om na een microdermabrasie behandeling het gewenste resultaat te behalen.

Een kuur helpt de huid structureel

Na de eerste behandeling zul je zien dat je huid echt is opgeknapt. Maar in kuurverband behaal je de beste resultaten. Eens in het kwartaal een micro-behandeling en je zult zien dat je huid een gezonde, jonge en zuiverder uitstraling krijgt. Ik maak een plan van aanpak met elke cliënt, want elke huid is anders. Tegen een zo gunstig mogelijke prijs zal ik het maximale rendement eruit halen. Hoe vaak iemand een behandeling moet ondergaan verschilt per persoon.

Je wilt een bepaald rendement uit online acquisitie

“Mijn clienten worden blij na een microdermabrasie behandeling”

Tsja, maar hoe moet ik dat dan betalen? Een kuur met dergelijke geavanceerde apparatuur zal vast veel geld kosten, hoor ik je denken. Het is maar hoe je het bekijkt en hoeveel waarde je hecht aan een gezonde, gave en stralende huid. Als je uitrekent hoeveel geld er door de jaren heen wordt uitgegeven aan nutteloze crèmes dan zal je waarschijnlijk al het veelvoudige kwijt zijn van één of twee behandelingen.
Microdermabrasie geeft echter gegarandeerd resultaat, mits je mijn adviezen ten aanzien van de behandeling volgt. Het ligt eraan welke verzekering je hebt, maar meestal wordt een aantal behandelingen wel vergoed door de zorgverzekeraar. Bovendien hoef je ook niet voortdurend een kuur te ondergaan; je kunt een aantal maanden rust nemen en het jaar erop weer een kuur volgen.
Kortom: wat houdt je nog tegen? Mijn cliënten voelen zich een stuk blijer en zelfverzekerder na een kuur.

Dit wil jij toch ook? Laat je overtuigen door deze film

Neem contact op met Sense of Beauty Enschede
Astrid Goossen,
Eigenaar schoonheidssalon Sense of Beauty in Enschede
Astrid heeft de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan in Hengelo en heeft een certificaat huidtherapie behaald.

T: 0623877200 | Boulevard 1945-3 | 7511 AA Enschede|
E: info@rijnbachtextvisual.nl | I: www.rijnbachtextvisual.nl

 

 

Laat jouw reactie hier achter

Share This