Iedere online marketeer zal je zeggen dat je je website beter online vindbaar maakt door inhoudelijk sterke content. Natuurlijk: de zoekmachines zoals Google zullen waardevolle en relevante video’s, foto’s en tekst waarderen met hogere rankings. Maar een combinatie van blogs en social mediaposts met gerichte Google Adwords Express campagnes levert jouw website een gegarandeerde pole-position op in de zoekmachine. Eet van twee walletjes en je honger naar een podiumplaats in Google wordt beloond!
Op een organische manier je website hoger krijgen in de zoekresultaten vraagt enorm veel inspanning en aandacht. Jij bent immers niet de enige die zich als een gek blogt, post op social media en de webcontent voortdurend actualiseert met nieuwe interessante informatie voor de doelgroep. In sommige branches is de content concurrentie moordend. Vergelijk het met een file; doordat steeds meer auto’s invoegen wordt de file langer. En duurt het langer voordat je een plek op de eerste rij van de online snelweg bereikt. Jij wilt met je site bovenaan in de eerste zoekpagina prijken. Immers: online leads kijken niet verder dan de eerste zoekpagina.

Je wilt een bepaald rendement uit online acquisitie

Klik op de afbeelding voor een infographic over de meerwaarde van SEO

Online advertising: makkelijk, controleerbaar en flexibel

Als je een product hebt met een hoge omzetsnelheid en korte doorlooptijd blijkt de traditionele methode van zoekmachine-optimalisatie niet voldoende. Je zult een extra tool moeten inzetten, naast een blog -en socialmediacampagne en actualisatie van je webcontent. De makkelijkste, meest flexibele en controleerbare manier is online advertising via Google Adwords Express, zeg maar het eenvoudige broertje van Google Adwords. In feite creëer je een online advertentie die gegarandeerd bovenaan de zoekpagina wordt geplaatst, zodat jouw product/dienst goed zichtbaar is voor relevante online bezoekers. Elke keer als er op de advertentie gedrukt wordt kost dat een bepaald bedrag dat je zelf helemaal kunt bepalen. Je hebt optimale beheersing over je advertentiekosten, want je stelt zelf je budget samen wat je per maand wilt uitgeven.

Probeer eens een Adwords campagne uit. Druk op de afbeelding

Een Google Ad levert een toppositie op in de zoekresultaten van Google (of andere zoekmachines) omdat de content is samengesteld uit de beste zoekwoorden die jouw online doelgroepen gebruiken. Een specialist op het gebied van online advertising kan die zoekwoordanalyse maken. Een kind kan de was doen! Hoe meer kliks op je advertentie hoe meer aandacht je product krijgt. Je kunt vrij makkelijk erachter komen of de online bezoeker een actie op je website heeft uitgevoerd, bijvoorbeeld een bestelling of een offerte-aanvraag. Het is controleerbaar en meetbaar, dankzij Google Adwords (Express) Over die mate van verkoopondersteuning meer in een volgend blog….

Mijn toegevoegde waarde

Ik stel voor jou de advertentietekst op die jouw doelgroepen aanspreekt. Dankzij een zoekwoordanalyse gebruik ik de juiste zoekwoorden die jouw online doelgroep gebruikt. Eén van mijn freelance partners begeleidt en monitort voor jou de online advertentiecampagne op bezoekersstatistieken zodat je het optimale rendement krijgt.

Voor meer informatie, neem contact op met

T: 0623877200 | Boulevard 1945-3 | 7511 AA Enschede|
E: info@rijnbachtextvisual.nl | I: www.rijnbachtextvisual.nl

 

 

Laat jouw reactie hier achter

Share This